Autospuiterij Stouten Middelburg

Laat je auto over spuiten!

Ben je opzoek naar een kek nieuw kleurtje? Wellicht heb je een gave kleur gezien in de “Fast & The Furious“! Mocht je zoiets ook voor je eigen bolide willen hebben, dan ben je bij ons aan het juiste adress.

Wij zijn de specialist als het aankomt op spuiten van auto’s en zitten dan ook al 50 jaar in het vak.

Kleine oneffenheden

Ook voor de kleinere “paintjobs” ben je welkom. Wij verwijderen onneffenheden als sneeuw voor de zon zodat jij weer goed voor de dag komt. En nee, zoals je misschien zou denken hoeft dat zeker niet duur te zijn!

Wachten op je auto?

Nee dat hoeft bij ons niet, wij hebben leenautos beschikbaar zodat jij gewoon op tijd op je afspraak aanwezig kunt zijn!

Beste resultaat!

Wij werken alleen met A-kwaliteit merken. De ervaring leert ons dat je daarmee het beste resultaat boekt die het langst mooi blijft. Zie hieronder een aantal custompaintjobs die wij hebben uitgevoerd.

Top 3 beste custom paintjobs

Nummer 1

autospuiterij

Nummer 2

autospuiterij mustang

Nummer 3

autospuiterij lamborghini

Hoe gaat dat in zijn werk, een auto spuiten?

Het volgende filmpje laat goed zien hoe het spuiten van een auto precies in zijn werk gaat en wat daar zoal allemaal bij komt kijken:

Bron: Autoschade Herstel Van Eeks Hoogeveen

Mocht je geinteresseerd zijn in wat we doen neem dan contact op via ons formulier en wij proberen je zo spoedig mogelijk te beantwoorden!

Andere diensten: